Δελτίο τύπου για τον αγώνα με τον Αμύντα
LocalBasket Main Logo
Home

Δελτίο τύπου για τον αγώνα με τον Αμύντα

Η διοίκηση του Πανελευσινιακού Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης στα πλαίσια της αντιμετώπισης των φαινομένων βίας ανακοινώνει ότι έχει «επισημάνει» όλους τους

ηλικιωμένους χούλιγκαν 70 χρονών κι άνω όπως και επίσης τους αντίστοιχους τρίχρονους μικρούς που απείλησαν τους χθεσινούς τραγικούς διαιτητές του αγώνα με τον Αμύντα (21/5/2011). Επίσης είναι έτοιμη να παραδώσει στη δικαιοσύνη όλους τους κυρίους με πολιτικά, οι οποίοι «εισέβαλαν» στον αγωνιστικό χώρο αν και αστυνομικοί και πλησίασαν τους συγκεκριμένους διαιτητές.

 

 

Παράλληλα, προκειμένου να συνεισφέρει στην ανύψωση του αθλήματος, από εδώ και στο εξής σε κάθε φίλαθλο που έρχεται στον αγώνα θα προσφέρεται δωρεάν βεγγαλικό, σιφόνι, πέτρα και κινητό παλαιάς τεχνολογίας. Είμαστε επίσης αποφασισμένοι να μάθουμε πως μπορείς να κάνεις «πεσίματα» σε διαιτητές ή να καταπίνουμε επιταγές παικτών.

 

Φυσικά όλα τα παραπάνω αποτελούν διακωμώδηση της κωμωδίας που ζούμε όλη τη χρονιά με κορύφωση τις τελευταίες αγωνιστικές. Η συστηματική σφαγή από τη διαιτησία της ομάδας του Πανελευσινιακού δίνει το μήνυμα ότι απαγορεύεται στα νοικοκυρεμένα σωματεία να ζητούν το κάτι παραπάνω. Είμαστε αποφασισμένοι κάθε πληγή στο σώμα της ομάδας και του Συλλόγου να θεραπεύεται με δραστικές λύσεις. Για κάθε φαλτσοσφύριγμα εμείς θα προσθέτουμε άλλο ένα παιδί στις Ακαδημίες μας κι όχι άλλο ένα χούλιγκαν στις εξέδρες μας.

 

Καλούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την ΚΕΔ να προστατέψουν το άθλημα. Ο Πανελευσινιακός δεν έχει ανάγκη προστασίας γιατί ασπίδα του είναι ο απλός εργαζόμενος λαός της Ελευσίνας που με το υστέρημά του, σε χαλεπούς καιρούς, στηρίζει το Σύλλογο.

 

Τέλος στην πόλη της Ελευσίνας είναι προσκεκλημένοι όλοι! Προσφέρουμε φιλοξενία τηρώντας την παράδοση αιώνων της πόλης μας… αλλά κολατσιό δεν δίνουμε