«Ο Βασιλιάς της Ευρώπης»
LocalBasket Main Logo
Home

«Ο Βασιλιάς της Ευρώπης»


Πολύ ψηλά παίζει στα Μέσα Ενημέρωσης του εξωτερικού η κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε  τι γράφουν στην Ευρώπη για το έκτο!

Την έκτη κούπα στην ιστορία του σήκωσε στη Βαρκελώνη ο Παναθηναϊκός, ξεπέρασε τη Μακάμπι, έφτασε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πλέον κυνηγάει την πρώτη της λίστας, Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Τύπος του εξωτερικού αναφέρθηκε στο επίτευγμα της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος έφτασε τις οκτώ συνολικά κατακτήσεις!

As: Ο Παναθηναϊκός του Ομπράντοβιτς βασιλεύει στην Ευρώπη
«Η ελληνική ομάδα κατέκτησε την Ευρωλίγκα στο Palau Sant Jordi με 78-70 κόντρα στη Μακάμπι κατακτώντας τον τρίτο τίλο τα τελευταία πέντε χρόνια».

Marca: Παναθηναϊκός, ο Βασιλιάς της Ευρώπης
«Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την Ευρωλίγκα με νίκη 78-80 επί της Μακάμπι στον μεγάλο τελικό. Με αυτόν τον τίτλο, ο Ομπράντοβιτς επιβεβαίωσε ότι είναι ο πολυνίκης προπονητής του θεσμού με οκτώ στη μεγαλύτερη διοργάνωση της ηπείρου».

Sport: Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την 6η του Ευρωλίγκα
«Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (78-70) και κατέκτησε την έκτη Ευρωλίγκα της ιστορίας του παίρνοντας την κούπα που πέρυσι πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα».

Yahoo: Ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Μακάμπι για τον τίτλο
«Στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας έφτασε ο Παναθηναϊκός, που κέρδισε 78-70 τη Μακάμπι στον τελικό. Αυτός ήταν ο έκτος τίτλος για την ελληνική ομάδα, που ήταν πολύ καλή στην τρίτη περίοδο».

Associated Press: Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη Μακάμπι και την Ευρωλίγκα
«Η ελληνική ομάδα κέρδισε τον τελικό της Ευρωλίγκας με 78-70 επί της Μακάμπι. Στους 16 πόντους και 9 ασίστ σταμάτησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης».

Record: Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την Ευρωλίγκα
«Οι Έλληνες κέρδισαν τη Μακάμπι από το Ισραήλ στον τελικό (78-70) της Ευρωλίγκας στη Βαρκελώνη».

FIBA.com: Green Day
«Ο Παναθηναϊκός σταμάτησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πήρε το ευρωπαϊκό στέμμα».

Yahoo Espana: Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τη Βαρκελώνη
«Ο Παναθηναϊκός πήρε την έκτη του Ευρωλίγκα σε ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν σε όλη τη διάρκειά του εξαιρετικός κόντρα στην αντίπαλό του Μακάμπι. Νίκολας και Διαμαντίδης οι καλύτεροι».

El Mundo: Έκτη Ευρωλίγκα για τον ΠΑΟ
«Τα πάντα είναι πιο εύκολα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο και τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο γήπεδο. Ο δύο τους ήταν κλειδιά στην έκτη κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Παναθηναϊκό σε βάρος της Μακάμπι».