Τρίτη θέση για τους έφηβους του Φιλαθλητικού
LocalBasket Main Logo
Home

Τρίτη θέση για τους έφηβους του Φιλαθλητικού

Συγχαρητήρια στην εφηβική ομάδα του Φιλαθλητικού που κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων ΕΣΚΑ.http://parosantiparos.files.wordpress.com/2011/03/basketball.jpg?w=300&h=240

Πρόκειται για μια συντονισμένη προσπάθεια των ανθρώπων του Συλλόγου, που δίνουν τη δυνατότητα να βγουν μέσα από τα τμήματα υποδομής νέα ταλέντα από το Αθηναικό μπάσκετ. Η φιλοσοφία του Συλλόγου είναι το ΔΩΡΕΑΝ μπάσκετ και τα τελευταία δέκα χρόνια αποτελεί πόλο έλξης σε παιδιά από όλα τα μήκη και πλάτη της Αττικής, καθώς επίσης και σε παιδιά μεταναστών και ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων. Η προσπάθεια αυτή δείχνει να αποδίδει καρπούς αφού η ομάδα μόλις στην πρώτη της χρονιά στην Ά Κατηγορια Εφήβων κατετάγει τρίτη μπροστά από ιστορίκα σωματεία όπως το Περιστέρι ,Μαρούσι ,Πανελλήνιος Ηλυσιακός κ.α.

Αξιοσημείωτη επίσης είναι η συμμετοχή τριών εφήβων αθλητών στο τελευταίο παιχνίδι της αντρικής ομάδας με τον Ίκαρο Ικαριας.Ήδη ο Θανάσης Αντετοκούμπο,είναι μέλος της αντρικής ομάδας του Συλλόγου από την αρχή της χρονιάς, η οποία πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά και μέλος της Εθνικής ομάδας Εφήβων.

Συντονιστής και εμπνευστής αυτής της προσπάθειας είναι ο Τάκης Ζήβας που μαζί με ένα επιτελείο εξαιρετικών προπονητών προσπαθούν να προάγουν το Ζωγραφιώτικο Μπάσκετ αλλά και καθιερώσουν τον σύλλογο στα σαλόνια των Εθνικών κατηγοριών.

 

Γρηγόρης Μελάς

Assistant Coach